Neurofeedback thuis?

Doe neurofeedback thuis, @home via ons met professionele begeleiding. Ervaar meer rust, focus en verbeter je slaap.

Voordelen?

Hoe werkt neurofeedback thuis?

Neurofeedback thuis hebben we zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt en wij begeleiden je op afstand, zodat je de therapie trouw volgt en de therapie steeds goed op jou afgestemd is.

Kennismaking

Na een online kennismaking plannen we een intake in, dit kan in Groningen, Rotterdam of bij je thuis.

Intake

Bij de intake meten we je hersenen door middel van een "QEEG". Daarnaast nemen we je klachten door. De klachten, je persoonlijke wensen en de uitslag van het QEEG bepalen hoe je het beste je hersenen kunt gaan trainen. We geven de apparatuur mee of sturen het naar je huis.

Slimme techniek

De gebruiksvriendelijke apparatuur werkt zonder gel (droge electroden). Via een cloud omgeving kunnen wij op afstand meekijken.

We begeleiden

We stellen de trainingen in op grond van de hersenmeting en klachtenpatroon en begeleiden op afstand de eerste training.

Start de training!

Volg de trainingen die we voor je instellen, wij houden je scherp zodat je de therapie trouw volgt. Bij slaapproblemen kunnen we een aantal keren per week je een speciale slaaptraining laten doen voor het slapen.

2 maanden

We raden aan de trainingen tenminste twee maanden te volgen voor optimaal resultaat.

De apparatuur meet heel slim je hersenen, hierdoor krijgen we een goed inzicht in het functioneren van je brein.

Thuis maar toch mét begeleiding

Je hebt vast nog veel vragen!?

De thuisneurofeedback werkt via een app, je hebt een Android of Iphone toestel nodig met bluetooth verbinding en een stabiele internetverbinding. Via de data die de app verstuurt kunnen we de therapiesessie live en achteraf inzien.

Bij de intake en eerste sessie kijken we live mee, zo kunnen we zien of alles goed verloopt en je de apparatuur goed aanbrengt. We geven je indien nodig aanwijzingen om het te verbeteren. Bij de verdere behandelingen hoeven we niet live mee te kijken, wel controleren we of de sessies goed verlopen en geven je aanwijzingen hoe je het kunt verbeteren.

Thuis maar toch mét begeleiding

Tussendoor ondersteunen we via WhatsApp en monitoren en stellen de trainingen bij op grond van de feedback die je na elke sessie geeft door middel van een korte checklist.

Basis

Wanneer je zelf aan de slag wilt gaan met neurofeedback!

500,-
Per maand

Extra begeleiding

Wanneer je zelf aan de slag wilt gaan met neurofeedback, maar af en toe begeleiding wilt!

800,-
Per maand

Voordelen neurofeedback thuis

Jeremy

Jeremy zijn docent vertelde dat alle leerkrachten van zijn ateliers ondertussen hebben aangegeven (spontaan, zonder van de therapie af te weten) hoe goed het nu op school gaat. Hij is gedreven, uitbundig en geeft aan hoe gezellig hij het op school vindt, zowel aan zijn juf als thuis.

Marije

De ADD die mijn leven beheerste is nu veel minder aanwezig. Ik kan het iedereen met AD(H)D aanraden! In Juli ben ik begonnen met neurofeedback therapy. Dit heb ik tot september gedaan. 

Peter

Ik kon steeds beter inslapen en kon makkelijker uit mij bed komen. Na een tijdlang sessies ben ik ook gestopt met mijn medicatie. Ik merkte dat ik meer energie had om dagelijkse taken te doen. 

Thuis aan de slag met Neurofeedback?

Neem contact op met Roland Verment! Dat kan via het contactformulier of via onderstaande contactgegevens.

Plan online kennismaking

×