Over Roland Verment

Wat doet neurofeedback?

Perfecte methode
Marije
Peter

Welke opleidingen zijn belangrijk voor neurofeedback?

Belangrijk is dat er voldoende kennis is van de hersenen en psychologie. Roland Verment van Neurobics heeft psychologie gestudeerd in de richting neuropsychologie en daarnaast veel klinische psychologie gestudeerd, dit is een solide achtergrond voor het geven van neurofeedback. Door middel van aanvullende opleidingen heeft hij zich gespecialiseerd in neurofeedback.

Wat zijn de kernpunten van de werkwijze bij Neurobics?

Bij Neurobics willen wij je in een prettige omgeving op een transparante manier de neurofeedback therapie geven. Enkele andere kernpunten van onze benadering zijn :

Innovatief

Neurobics biedt een breed scala aan therapieën en interventies die alle vallen onder de noemer neurotechnologie. Op dit moment zijn dit neurofeedback, sLORETA neurofeedback, AVE en CES. Wij werken met uitgebreide EEG-metingen. Neurobics investeert voortdurend in nieuwe technologie en kennis, door dit op een efficiënte manier te doen blijft het tarief van de sessies gunstig.


Wetenschappelijk

Neurobics is betrokken bij wetenschappelijk onderzoek en heeft inmiddels al enkele papers gepubliceerd. Zo proberen wij een steentje bij te dragen aan de wetenschappelijke onderbouwing en inzichten met betrekking tot neurofeedback.


Efficiënt

Bij Neurobics willen wij je op een zo comfortabele en efficiënt mogelijke manier een behandeling geven. De sessies die gegeven worden zijn lang en krachtig. Indien ons dit gunstig lijkt adviseren wij je om thuis bijvoorbeeld AVE te gebruiken naast de neurofeedback behandelingen.