Neurofeedback thuis?

Neurofeedback kan heel effectief zijn omdat het jouw hersenen direct traint. Je moest tot voor kort hiervoor vaak naar een kliniek komen. Met nieuwe apparatuur en software is dit nu ook thuis te doen onder professionele begeleiding van ons.

Vooral geschikt voor:

Hoe werkt neurofeedback thuis?

Neurofeedback thuis hebben we zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt en wij begeleiden je op afstand gedurende het traject.

Kennismaking

Na een online kennismaking sturen we de neurofeedback hoofdband naar je toe.

Slimme techniek

De gebruiksvriendelijke hoofdband werkt zonder gel (droge electroden) en via een Android of Iphone App.

Intake

Met een intake door middel van vragenlijsten en een online anamnesegesprek brengen we je klachtenpatroon in kaart. Vervolgens doe je een hersenmeting met de band.

We houden contact

We stellen de trainingen in op grond van de hersenmeting en klachtenpatroon en begeleiden op afstand de eerste training. Tussendoor begeleiden we de sessie op afstand.

Start de training!

Je kunt nu trainen, we stellen op grond van je klachtenpatroon en hersenmeting een aantal trainingen in per week of per dag. Bij slaapproblemen kunnen we bijvoorbeeld een aantal keren per week je een speciale slaaptraining laten doen voor het slapen.

2 maanden

We raden aan de trainingen tenminste twee maanden te volgen voor optimaal resultaat. Na drie maanden gebruik kun je de hoofdband kosteloos overnemen. Je kunt dan na afsluiting van het traject recreatieve sessies blijven doen ter bevordering van meditatie, ontspanning en concentratie.

De band meet heel slim je hersenen, hierdoor krijgen we een goed inzicht in het functioneren van je brein.

Thuis maar toch mét begeleiding

Je hebt vast nog veel vragen!?

De thuisneurofeedback werkt via een app, je hebt een Android of Iphone toestel nodig met bluetooth verbinding en een stabiele internetverbinding.

We kunnen door middel van de meting alles op afstand meten en begeleiden, je hoeft dus niet naar de praktijk toe te komen.

Thuis maar toch mét begeleiding

Tussendoor ondersteunen we via WhatsApp en monitoren en stellen de trainingen bij op grond van de feedback die je na elke sessie geeft door middel van een korte checklist.

Basis

Wanneer je zelf aan de slag wilt gaan met neurofeedback!

500,-
Per maand

Extra begeleiding

Wanneer je zelf aan de slag wilt gaan met neurofeedback!

800,-
Per maand

Voordelen neurofeedback thuis

Perfecte methode

Jeremy zijn docent vertelde dat alle leerkrachten van zijn ateliers ondertussen hebben aangegeven (spontaan, zonder van de therapie af te weten) hoe goed het nu op school gaat. Hij is gedreven, uitbundig en geeft aan hoe gezellig hij het op school vindt, zowel aan zijn juf als thuis.

Marije

De ADD die mijn leven beheerste is nu veel minder aanwezig. Ik kan het iedereen met AD(H)D aanraden! In Juli ben ik begonnen met neurofeedback sessies. Dit heb ik tot september wekelijks gedaan. Hierna heb ik het afgebouwd. In totaal heb ik ongeveer 20 sessies gehad.

Peter

Ik kon steeds beter inslapen en kon makkelijker uit mij bed komen. Na een tijdlang sessies ben ik ook gestopt met mijn medicatie. Ik merkte dat ik meer energie had om dagelijkse taken te doen. 

Thuis aan de slag met Neurofeedback?

Neem contact op met Roland Verment! Dat kan via het contactformulier of via onderstaande contactgegevens.

Plan online kennismaking

× Hallo!