Home > Tarieven >

Tarieven


Individuele behandeling 

€45 (30 minuten consult waarvan ca. 25 minuten training), of

€90,- (uur consult waarvan ca. 50 minuten training)


Over het algemeen is het aan te raden om een uur consult te doen, er kunnen dan meerdere trainingen aan bod komen en de effecten zullen sneller opkomen. Maar als het qua budget en/of verzekering beter uitkomt om de korte consulten te doen is dit ook een zeer goede start. Ook kan bij afbouw voor de korte consulten gekozen worden.

Intake/QEEG Kosteloos


Benodigde aantal behandelingen van een uur: Bij lichte problematiek volstaan 5 tot 15 behandelingen. Bij ADHD is 10 tot 15 behandelingen een gemiddeld aantal. Bij een behandeling van 45 minuten zijn er naar rato meer sessies nodig. Soms kan het ook nodig zijn om 30 tot 40 behandelingen te doen voor een echt optimaal resultaat. Dit hangt af van ieders individuele neurofysiologie. Sommige mensen komen elk jaar terug voor een “boost” van 2 tot 5 behandelingen.

Vergoeding door de zorgverzekering
Wij worden  vergoed door onder andere Menzis, de Friesland, AEVITAE, Delta Loyd,, IZA, IZZ, National Academic, Ander Zorg, PMA, Unive, VGZ, Trias en nog meer, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Zorgverzekeraars vertellen soms ten onrechte dat onze consulten niet vergoed worden, neem altijd contact met ons op. Wij zijn aangesloten bij de NFG, de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg. Tevens zijn wij aangesloten bij de koepelorganisatie RBCZ. Neem geen CZ als verzekering, deze vergoeden onze consulten niet. Vergoedingenoverzicht Deze lijst is door mijn beroepsvereniging de NFG samengesteld en toont de vergoedingen van de verzekeraars per aanvullend pakket. Het overzicht van het vergoedingenbeleid van de zorgverzekeraars is met de grootst mogelijke zorg samengesteld door de NFG. De NFG stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden en/of onvolledigheden.AGB-code Zorgverlener :  90-038140AGB-code Praktijk :  90-16710