Home > Over Neurobics >


Over Neurobics


Bij Neurobics willen wij je in een prettige omgeving op een transparante manier de neurofeedbacktherapie geven. Enkele andere kernpunten van onze benadering zijn :


Innovatief


Neurobics biedt een breed scala aan therapieen en interventies die alle vallen onder de noemer neurotechnologie. Op dit moment zijn dit neurofeedback, sLORETA neurofeedback, AVE en CES.  Wij werken met uitgebreide EEG-metingen. Neurobics investeert voortdurend in nieuwe technologie en kennis, door dit op een efficiente manier te doen blijft het tarief van de sessies gunstig.


Wetenschappelijk


Neurobics is betrokken bij wetenschappelijk onderzoek en heeft inmiddels al enkele papers gepubliceerd. Zo proberen wij een steentje bij te dragen aan de wetenschappelijke onderbouwing en inzichten met betrekking tot neurofeedback.


Efficiënt


Bij Neurobics willen wij je op een zo comfortabele en efficient mogelijke manier een behandeling geven. De sessies die gegeven worden zijn lang en krachtig. Indien ons dit gunstig lijkt adviseren wij je om thuis bijvoorbeeld AVE te gebruiken naast de neurofeedbackbehandelingen.


Comfortabel


Tevens worden de sessies zo aantrekkelijk en comfortabel mogelijk gemaakt. Je neemt
plaats in een comfortabele stoel en kunt afhankelijk van de behandeling naar prettige muziek luisteren of naar een film kijken die je zelf meeneemt. Voor kinderen is er de mogelijkheid om de feedback te krijgen middels een spel op de Sony Playstation 3. Zo kan bijvoorbeeld het gaspedaal van een raceauto bediend worden door de hersenactiviteit, het EEG. Dit maakt het voor kinderen die nog niet het belang inzien van de behandeling toch aantrekkelijk om te komen.