Home > Neurofeedback > Intake >


Intake


Indien jij of je kind wil starten met neurofeedback dan kun je dit per email, telefonisch of na afloop van een vrijblijvend informatiegesprek doorgeven. Je krijgt dan een uitgebreide diagnostische vragenlijst toegestuurd via de email die speciaal voor neurofeedback ontworpen is. Daarnaast plannen wij een afspraak in voor de EEG-afname en het intakegesprek. De EEG-afname kan vaak direct plaatsvinden na het intake-gesprek, zodat dit je tijd en moeite bespaart.

Bij kinderen onder de 12 jaar kan deze het beste door de ouders ingevuld worden, indien mogelijk zoveel mogelijk samen met je kind. Deze vragenlijst dient ook ter evaluatie van de neurofeedbackbehandeling. Je krijgt deze vragenlijst namelijk om de 5 sessies opnieuw toegestuurd. Wij laten je dan opnieuw enkele relevante onderdelen bijlangs gaan. Op deze manier kunnen wij middels grafieken de ontwikkeling van uw klachtenpatroon volgen.

Bij het intakegesprek gaan wij dieper in op je klachten en/of punten die je wilt verbeteren met neurofeedback. Tevens gaan we je klachtengeschiedenis bij langs en tot op heden genomen stappen en behandeling bij andere organisaties/therapeuten.