Home > Neurofeedback > Info Professionals >


Info Professionals


Bij Neurobics zijn er voor uw bedrijf en medewerkers unieke mogelijkheden binnen onze kliniek. Er zijn eigenlijk drie doelstellingen waar u of uw medewerkers/collega’s mee terecht kunnen bij Neurobics.


Peak-Performance


Dit betreft prestatieverbetering door middel van neurofeedback. Deze toepassing is nog (ten onrechte) relatief onbekend. Hierbij wordt aandacht gegeven aan werkgerelateerde stressklachten waar vrijwel iedereen mee te kampen heeft. Daarnaast worden trainingen gedaan gericht op het verbeteren van functies als:

  • Concentratie
  • Cognitieve flexibiliteit
  • Creatitviteit
  • Mentale weerbaarheid, snel herstel na teleurstellingen/tegenslagen

Onze ervaring leert dat bij personen met minimale klachten al met 5 sessies zeer veel resultaat te behalen is met neurofeedabck. Hierbij geldt dat meerdere trainingen leiden tot een sterker en stabieler effect. Wij hebben de unieke mogelijkheid om met tot vier personen tegelijk te behandelen in een speciaal hiervoor ingerichte ruimte met alle faciliteiten die hiervoor nodig zijn. Wij bieden ook de mogelijkheid om onder begeleiding van onze expertise neurotechnologische intervanties als AVE beschikbaar te maken op uw werklocatie.


Voorkomen van werkverzuim en ziekte


Als u of een medewerker voor een langere periode ziek dreigt te worden kan dit voorkomen worden door neurofeedbackbehandelingen. De werkwijze is in dit geval identiek aan de behandeling van particulieren met klachten. Afhankelijk van onder andere ernst van de problematiek kan in groepsverband getraind worden.


Re-integratie van een reeds zieke medewerker


Gezien onze uitstekende resultaten met Burn-our en andere werkgerelateerde klachten is neurofeedback een trefzekere therapie.