Home > Neurofeedback > Info Professionals > Doorverwijzingen >


Doorverwijzingen


Neurobics hecht veel waarde aan een goede relatie met verwijzers, en zal daarmee dan ook graag contacten onderhouden. Een verwijzer zal in de meeste gevallen de huisarts zijn, maar vaak ook  psychiaters en psychologen of kinderartsen. Wij kunnen feedback geven over de behandelresultaten in samenspraak uiteraard met de doorverwezene.

Door middel van de verlengde arm constructie kan middels een DBC vergoeding plaatsvinden van het gesprekstherapeutische gedeelte van de neurofeedbackbehandeling.

In onze praktijk werken wij met de meest gevalideerde methode van neurofeedback. Wij werken met een volledige EEG-afname die daarna uitvoerig wordt geanalyseerd middels geavanceerde software. Door een volledig EEG af te nemen kunnnen we de neurofeedbackbehandeling op maat geven aan de klant. Vroeger werd (uit noodzaak) altijd zonder volledig EEG gewerkt. Hierdoor was het vaak een langdurige zoektocht naar het juiste protocol. Veel praktijken hebben vanwege de hoge aanschafkosten de benodigde apparatuur en software niet beschikbaar.