Home > Resultaten > Gilles de la Tourette > Cliëntenervaringen Gilles de la Tourette >


Cliëntenervaringen Gilles de la Tourette


Kirsten


Hallo, ik ben Kirsten. Ik ben 12 jaar en ben begonnen bij Neurobics toen ik 10 was. Ik heb Gilles de la Tourette en ADHD en was erg warrig in mijn hoofd. Niks was overzichtelijk, ik kon niet goed plannen en was erg impulsief. Na ongeveer 1,5 jaar neurofeedback te hebben gedaan, zijn al deze kenmerken verdwenen of bijna verdwenen.

Ik kan nu beter plannen, voel me rustiger in mijn hoofd en denk eerst beter na voor ik iets zeg of doe. Ook de mensen in mijn leefomgeving hebben mijn veranderingen gemerkt. Ik vond de mensen bij Neurobics ook mega-aardig! Ik hoop dat degene die zich hierin herkent, ook besluit neurofeedback te gaan doen, want mij heeft het heel erg geholpen.