Home > Resultaten > Dyslexie > Cliëntenervaringen Dyslexie >


Cliëntenervaringen Dyslexie


Emma

De neuronfeedback vond ik heel erg vermoeiend. Ik heb veel meer dan 20 sessies gehad. Ik weet alleen niet meer hoeveel precies. Zelf merk ik geen verandering. Mijn omgeving vind me rustiger geworden. Op school zei mijn remedial teacher dat ik vooruitgang boekte. Uitindelijk ben ik een schoolniveau hoger geeindigd, dan verwacht werd. Ook nog met hele hoge cijfers.

Uitindelijk heeft het heel duidelijk effect gehad op mijn licht autistische aard. Ik heb minder last van barricades. Ik ben zelfverzekerder geworden! Sindsdien praat ik mee in een vertrouwde groep.

Emma en Robert

Met Emma gaat het steeds beter met lezen ze leest makkelijker door kan beter automatiseren en heeft bijna geen hoofdpijn meer. Op school merken ze dat ze minder moe is en wij thuis merken dat ook.Emma zegt dat haar hoofd niet meer vol is.

Bij Robert merken wij dat zijn lezen ook beter gaat en dat hij ook veel minder vermoeid raakt van lezen. Zijn automatiseren met lezen begint te ontwikkelen wat hij voorheen niet deed. Door deze ontwikkeling wordt lezen leuker voor ze dus zijn wij tevreden met de resultaten.